Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Reduceri

Cele mai cumpărate

Toate produsele
Hota Elica incorporabila HIDDEN 2.0 IXGL/A/60, 60 cm, Inox+Sticla Alba (700mc/h)

Hota Elica incorporabila HIDDEN 2.0 IXGL/A/60, 60 cm, Inox+Sticla Alba (700mc/h)

Elica Italia
3.338,00 lei cu TVA
Cod intern produs
1888

Livrare

Livrare în 3 - 5 zile lucratoare

Plăți securizate

Prin EuPlatesc.ro

PRF0097676A

Hota încorporată cm. 60 - oțel inoxidabil + sticlă albă - Elica - Ascuns 2.0

Ascuns dispare în unitatea de perete și este activat printr-o atingere. Conceput pentru cei care iubesc mediile cu linii curate, bucătării într-un stil minimal, unde parola este discretă.

Caracteristici tehnice

LĂȚIME 60 cm

CLASA A ENERGETICĂ

MĂSURI 60 cm

VERSIUNE Aspirare sau filtrare (pentru versiunea de filtrare, filtrele de carbon CFC0140343 sau CFC0162221 trebuie achiziționate separat de accesorii )

FINISARE Oțel inoxidabil + sticlă albă

LIGHTING Strip LED 1x7 W - 3500 K - 365 LUX

COMANDE Panou de control electronic 3V + I

DEBIT INTENSIV 700 m³ / h

NIVEL DE SUNET MIN MAX 51-67 db (A)

ABSORBȚIE TOTALĂ 280 W

ACCESORII INCLUSE

- Filtru de grăsime din aluminiu

ACCESORII OPȚIONALE (disponibile separat de accesorii)

- Filtru carbon CFC0140343

- Filtru regenerabil de carbon CFC0162221

- Kit de cos telescopic h18.5 + h18.5 KIT0141458

LINIA HIDDEN 2.0

Hidden este o glugă retractabilă care asigură performanțe excelente. Inclus în unitatea de perete cu iluminare LED difuză și panou cu buton electronic.

ÎNTREȚINERE UȘOARĂ

Păstrarea hotei curate nu numai că garantează igiena maximă în bucătărie, dar asigură și o durată de viață mai lungă a produsului. Modelele Elica sunt proiectate cu materiale și finisaje care fac operațiunile de întreținere imediate. Toate componentele, cum ar fi filtrele de grăsime și miros, sunt ușor accesibile și demontabile, pentru spălare rapidă sau înlocuire.

CAPTURĂ MULTI-D

Pentru cei care se angajează în preparate importante în bucătărie și au nevoie de extracție extrem de eficientă. Elica a studiat soluția de captură Multi-d. Aspirația este distribuită în mai multe zone pentru a asigura o mai bună colectare a fumului . Sistemul dinamic fluid permite creșterea vitezei de aspirație datorită dimensionării corespunzătoare a suprafețelor de trecere a aerului. Acest lucru garantează o eficiență ridicată în captarea fumului de gătit prin creșterea depresiunii de-a lungul întregului perimetru al produsului.

INTEGRARE TOTALĂ

Din ce în ce mai răspândită în bucătăriile actuale, tendința aspectului total garantează un design omogen, uniform și liniar față de spațiu. Produsele marcate cu Integrare totală au fost concepute pentru a fi perfect integrate în bucătărie, menținând armonia mediului înconjurător.

FILTRU DE VIAȚĂ LUNGĂ

Pentru a asigura performanța optimă a hotei și durabilitatea acesteia în timp, filtrele tradiționale trebuie înlocuite la fiecare 3/6 luni. Pentru a simplifica activitățile de întreținere, Elica a proiectat inovatorul filtru de miros regenerabil Long Life care permite o durată de până la 3 ani. Pur și simplu spălați-l în apă fierbinte și săpun neutru sau în mașina de spălat vase la 65 ° și uscați-l la cuptor la 100 ° timp de 10 minute la fiecare 2 luni, pentru a-l avea întotdeauna la fel de nou. Nivelul de eficiență este de aproximativ 60%.

INSTALARE SUPER UȘOARĂ

Cu sistemul exclusiv Elica, asamblarea are loc în siguranță totală și în foarte puțini pași, protejând estetica produsului și spațiul în care este poziționat. După blocarea automată a produsului la locul său, este posibil să reglați punctele de fixare la milimetru, păstrând designul liniar al bucătăriei și asigurând integrarea perfectă a hotei în mediu. O soluție ușoară, robustă și sigură.

Fișa cu date

Hote Bucatarie
Hote Total Incorporabile