Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Reduceri

Cele mai cumpărate

Toate produsele
Hota Elica Insula HAIKU ISLAND BL/A/180, 180 cm, Sticla Neagra (690mc/h)

Hota Elica Insula HAIKU ISLAND BL/A/180, 180 cm, Sticla Neagra (690mc/h)

Elica Italia
13.558,00 lei cu TVA
Cod intern produs
1894

Livrare

Livrare în 3 - 5 zile lucratoare

Plăți securizate

Prin EuPlatesc.ro

PRF0146287

Hota insulă cm. 180 - sticlă neagră - Elica - Insula Haiku

Forme, materiale și soluții. La Elica, credința în cercetare înseamnă că chiar și utilizarea materialelor devine un element fundamental în procesul de inovare.

Caracteristici tehnice

LĂȚIME 180 cm

CLASA A ENERGETICĂ

MĂSURI 180 x 32 cm

VERSIUNE Aspirare sau filtrare (pentru versiunea de filtrare este necesară achiziționarea filtrelor de carbon CFC0141529A sau CFC0141725A separat de accesorii )

FINITURI Sticlă neagră

DEBIT INTENSIV 690 m³ / h

ABSORBȚIE TOTAL 277 W

COMANDE Panou de control electronic 3V + 2I

LIGHTING Strip LED 1x7 W - 3500 K - 365 LUX

NIVEL DE SUNET 51 db (A)

IEȘIRE 150 mm

ACCESORII INCLUSE

- Filtru de grăsime din aluminiu

- Șemineu

ACCESORII OPȚIONALE (disponibile separat de accesorii)

- CFC0141529A filtru de cărbune

- Filtru regenerabil de carbon CFC0141725A

LINIA ISULUI HAIKU

În Haiku, panoul frontal este o piesă unică disponibilă în 4 finisaje diferite: oțel inoxidabil, sticlă neagră, gresie porțelanică cu efect de beton, Krion® alb. Astfel, noi soluții prind viață în conformitate cu tendințele de amenajare.

ERGONOMIE ȘI SUPRAFAȚĂ ASPIRATIVĂ MARE

Adâncimea redusă a Haiku îl face un produs deosebit de ergonomic fără a compromite capacitățile sale de aspirație. Corpul hotei de 8 cm înălțime și șemineele mari îmbunătățesc performanța produsului care aspiră pe întreaga suprafață, chiar și în versiunea cu insulă de 180 cm. A trăi bucătăria în libertate și în mișcare este acum și mai ușor.

FILTRU DE VIAȚĂ LUNGĂ

Pentru a asigura performanța optimă a hotei și durabilitatea acesteia în timp, filtrele tradiționale trebuie înlocuite la fiecare 3/6 luni. Pentru a simplifica activitățile de întreținere, Elica a proiectat inovatorul filtru de miros regenerabil Long Life care permite o durată de până la 3 ani. Pur și simplu spălați-l în apă fierbinte și săpun neutru sau în mașina de spălat vase la 65 ° și uscați-l la cuptor la 100 ° timp de 10 minute la fiecare 2 luni, pentru a-l avea întotdeauna la fel de nou. Nivelul de eficiență este de aproximativ 60%.

CONFORT DE TRĂI

Odată cu tendința larg răspândită de a proiecta bucătăria deschisă pe sufragerie, devine important să poți conta pe hote care au o capacitate mare de aspirație și care nu sunt zgomotoase, pentru a nu fi invazive în mediul înconjurător. Datorită tehnologiei Comfort Silence, nivelul acustic al hotei Elica la viteza maximă de aspirație nu deranjează și nu interferează cu conversația dintre cei prezenți.

MATERIAL SPECIAL

În căutarea de produse care sunt frumoase de prezentat, dar funcționale în utilizarea de zi cu zi, materialele joacă un rol cheie. Ele pot face diferența atât din punct de vedere estetic, devenind protagoniști sau dispărând printre mobilier, cât și ușurința întreținerii în timp. Fundamentale procesului de inovare, acestea stau la baza unui aspect atractiv și a unei experiențe satisfăcătoare a utilizatorului. Elica selectează materiale în care durabilitatea, ușurința curățării și impactul estetic sunt combinate într-un echilibru perfect. Selecția largă de finisaje disponibile oferă libertate maximă de alegere pentru orice tip de mediu.

Fișa cu date

Hote Bucatarie
Hote Insula