Categorii produse

Vizualizate recent
Nu exista elemente

Hota de perete Best Offset White 80 cm, putere de absorbtie 750 mc/h, Sticla Alba

1.990,00 RON (inclusiv TVA)
Referinta:
Offset White 80 cm
Descriere

Hota incorporabila decorativa de perete

1 motor TURBO

Putere de absorbtie: 750 (mc/h)

4 trepte de viteza

Sticla Alba

Dimensiune : 80 cm

Aspirare perimetrala

Iluminare LED

Fabricata in Italia

Garantie 2 ani

Functionalitate maxima si inovatie. Offset, elementul perfect din zona de zi, unde designul sau se integreaza excelent cu mobilierul modern si clasic. Performanta ridicata si consum de energie foarte scazut (clasa energetica A), iluminat cu tehnologie LED. Comenzi tactile infrarosii clare, direct pe sticla transparenta. La simpla atingere a unui buton, dispozitivele de operare se aprind.

luminare LED

Tehnologia LED reprezinta o avangarda in sistemele de iluminat. Principalele caracteristici sunt consumul de energie foarte scazut, precum si o viata practic nelimitata (peste 20.000 de ore).

Economie de energie

Datorita tehnologiilor dezvoltate de Best in special pentru motoare si sistemele de iluminat, aceste hote au performante ridicate si un consum de energie foarte redus.

Schimbare filtru

Indicatorul de saturatie a filtrelor de grasime si a filtrelor de carbune activ avertizeaza utilizatorul despre necesitatea de a le curata sau a le inlocui.

Senzor automat

Cu functia senzor activata, viteza de extractie se va regla in functie de caldura care provine de la plita si va ajusta viteza la niveluri optime pentru a evita pierderea de energie.

Timer

Permite utilizatorului sa activeze oprirea automata dupa 5 minute de functionare. Diferitele viteze de aspirare sunt reglabile in functie de dorinta de a oferi un confort maxim, iar hota se va opri automat dupa o purificare eficienta a mediului.

Filtru lavabil din aluminiu

Detalii ale produsului
Offset White 80 cm
Review-uri
Nu exista review-uri

Scrie un review

  • Calitate:
  • Utilitate:
Cateva cuvinte despre produs.
Incarcati imagini:
Plasati imaginile aici sau faceti clic pentru a incarca.
16 produse recomandate:

Setari

Apelati-ne

Meniu