Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)

Tel        0738-049-786

email    contact@jaro.ro

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Din cauza pandemiei este posibil ca unele comenzii care urmeaza sa intre in stoc sa inregistreze intarzierii.

Va multumim pentru intelegere!

--

Denumirea companiei: SC CONELI TRADE SRL

Adresa Sediului Social: Str. Decebal 40, Drobeta Turnu Severin, Romania.

COD POSTAL 220145

Cod unic de inregistrare: CUI. RO36527460 

Nr. Reg. Comertului: J25/439/2016

IBAN: RO33 BACX 0000 0013 5153 7001

Banca: UNICREDIT BANK S.A.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Daca aveti posibilitatea efectuati plata cu cardul pe site.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Echipa magazinului Jaro.ro crede că toată noi toti ar trebui sa traim într-o casă pe care o iubim.

Prin tehnologie și inovație, magazinul JARO face posibil ca toti cumpărătorii să găsească rapid și ușor exact ceea ce doresc dintr-o selecție mare de articole de la diverse chiuvete si baterii de bucatarie, la cuptoare incorporanile, plite incorporabile, hote, masini de spalat, și multe altele.

Am organizat pentru dumneavoastra pachete complete de electrocasnice incorporabile apartinand aceluiasi producator, gama de design si culoare pentru a va face cautarea mai usoara: seturi incorporabile albe, negre, rustice Franke. pachete incorporabile retro Gorenje, cuptoare, plite electrice Smeg.

Actualizam gama de produse cu cele mai inovatoare si recente creatii ale celor mai mari producatori din lume pentru ca dumneavoastra sa fiti in permanenta informati. Incercam sa va informam cat mai bine de produsele noi Smeg care intra in fabricatie/ vanzare.

Suntem parteneri oficiali pentru unele dintr-e cele mai bune branduri de electrocasnice: Franke, Smeg, Blanco, Gorenje, Pyramis.

Noi, cei din echipa JARO credem că relațiile sincere cu clienții noștri sunt cheia succesului lor și a succesului nostru.

Indiferent dacă sunteți un client care doreste sa isi doteze propria locuinta sau sunteti producator de mobila, vă ascultăm îndeaproape nevoile și va furnizăm soluții care să răspundă – și să depășească – așteptările dumneavoastra.

Branduri Premium: Franke, Smeg Italia, Gorenje, Elleci Italia, Blanco Germania

----------------------------------------------------------------------------------

Produse Franke Electrocasnice Incorporabile De Bucatarie - Obiecte Sanitare de Bucatarie- Chiuvete, baterii, cuptoare, plite, hote , cuptoare cu microunde, masini de spalat vase.

Produse Gorenje - Seturi Incorporabile Retro Cuptor + plita + hota + cuptor cu microunde, masina de spalat vase, combine frigorifice

Produse Smeg Italia - Electrocasnice Incorporabile, frigidere, cuptoare cu microunde, racitoare de vin, masini de spalat vase, seturi retro cuptor si plita, expresoare cafea, cafetiere, fierbatoare apa, toastere, hote si alte electrocasnice de bucatarie

Produse Pyramis - Chiuvete si Baterii

Produse Blanco Germania- Chiuvete granit si baterii pentru bucatarie.